Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Έναρξη νέων κύκλων σεμιναρίων «Τεχνικού Ασφαλείας Γ΄ Κατηγορίας Επικινδυνότητας στη Σχολή» του Επιμελητηρίου Πιερίας

Mε νέους κύκλους σεμιναρίων στο αντικείμενο της «Επιμόρφωσης εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας ΓΆ κατηγορίας επικινδυνότητας», ξεκίνησε τη λειτουργία της η Επιμελητηριακή Σχολή για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, τη Δευτέρα 06 Οκτωβρίου. Η ζήτηση για το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ιδιαίτερα υψηλή και τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας υποβολής αίτησης των ενδιαφερομένων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΣυγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις εμπορικές και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών που απασχολούν προσωπικό, στους εκπροσώπους των οποίων η Σχολή του Επιμελητηρίου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο. Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό από τη νομοθεσία και με την ολοκλήρωσή του οι συμμετέχοντες λαμβάνουν ειδικό πιστοποιητικό, με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να επιτελούν καθήκοντα τεχνικού ασφαλείας. Κάθε εβδομάδα θα ξεκινούν νέοι κύκλοι σεμιναρίων στο συγκεκριμένο αντικείμενο προκειμένου η Επιμελητηριακή Σχολή να ανταποκριθεί στο μεγάλο αριθμό αιτήσεων που δέχεται.

 

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

«Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες μεγάλου αριθμού αιτήσεων για παρακολούθηση σεμιναρίων, ιδιαίτερα στο αντικείμενο του τεχνικού ασφαλείας. Είναι γεγονός ότι η Επιμελητηριακή Σχολή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών καθώς όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με συνέπεια και ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει. Στόχος μας και στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά είναι να προσφέρουμε χρήσιμες υπηρεσίες στα μέλη μας στηρίζοντας την κατάρτισή τους σε βασικά αντικείμενα της δραστηριότητάς τους», δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και αιτήσεις συμμετοχής καθημερινά στο Επιμελητήριο Πιερίας, ώρες γραφείου (7:30 – 15:30), τηλέφωνο: 2351023211.

Προηγούμενο 6η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2014 – Σε πανηγυρικό κλίμα η λήξη 

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας